Home >> Hoe krijg ik mijn Maandelijkse ledenbonus ?

Hoe krijg ik mijn Maandelijkse ledenbonus ?



In overeenstemming met artikel 17. b) van onze algemene gebruiksvoorwaarden hebt u de mogelijkheid om elke kalendermaand een maandelijkse ledenbonus te ontvangen.


Om deze Maandelijkse ledenbonus te krijgen volstaat het in de loop van één maand i) een aankoop te doen die voldoet aan de voorwaarden aangegeven in de zone "Account" en ii) vervolgens binnen 30 dagen volgend op de datum van deze aankoop een aanvraag te doen via de website, of een aankoopbewijs (waarop absoluut de datum van aankoop moet staan) via e-mail op te sturen naar de klantendienst op het adres korting@koopenspaar.be. Vermeld in deze e-mail zeker uw bestelnummer en lidnummer van Koop en Spaar .


Koop en Spaar zal uw vraag behandelen en zal u uw Maandelijkse ledenbonus binnen 4 tot 6 weken behandelen en toevoegen aan uw Beschikbaar Saldo. U kunt de uitbetaling van uw Beschikbaar Saldo op ieder gewenst moment aanvragen via de website en wij maken het bedrag over (door middel van een bankoverschrijving) op uw bankrekening, waarvan u de gegevens vooraf ingevuld hebt in de "Mijn profiel"-zone van uw Koop en Spaar-account.

Is uw vraag volledig beantwoord? Zo niet, neem gerust direct contact met ons op Non